Tag opgaver

Musato Konstruktør & Totalentreprise

Nyt tag i Holstebro

Overvejer du at få lagt nyt tag på huset, sommerhuset eller måske bygningen til din virksomhed? Da lad os hjælpe dig. Hos Musato Konstruktør & Totalentreprise har vi mange års erfaring med lægning af nyt tag i Holstebro, Viborg og omegn – og vi hjælper også gerne dig.

Det er en af de større beslutninger, når der skal lægges et nyt tag. Et nyt tag har betydning for hele din ejendoms udtryk, og taget skal ikke bare passe visuelt til resten, det skal også passe til husets konstruktion, og endelig har prisen selvfølgelig også noget at sige. Derfor er det vigtigt at få professionel rådgivning og bistand gennem hele processen.

Gennemtænkte løsninger

Uanset om der skal lægges et nyt tag på den eksisterende konstruktion, der skal laves en udvidelse med ekstra kvadratmeter ved at udnytte tagetagen, efterisoleres eller noget helt andet med taget, da står vi parat med rådgivning og professionel vejledning, så du får mest muligt ud af din investering i et nyt tag.

Vi har både tømrere og en bygningskonstruktør ansat, så du er sikker på at få en gennemtænkt og gennemarbejdet løsning hver gang.

Valg af nyt tag til din ejendom

Der er forskellige overvejelser, du skal gøre dig, når du skal have et nyt tag, så som:

  • Hvilket tag vil passe til ejendommens stil og konstruktion?
  • Er der begrænsninger på, hvilke tagtyper du kan vælge i forhold til regler i grundejerforening eller lokalplan?
  • Skal der efterisoleres, laves en større tagetage, bygges kviste eller andet?

Få et tilbud på nyt tag i Holstebro

Vi kan hjælpe dig med at lægge alt fra tegltag til decratag, betontag og eternit. Ring eller skriv gerne til os, så kommer vi ud og kigger på din ejendom og giver dig efterfølgende et tilbud på et tag, der passer til huset, dine forventninger og dit budget.

Kontakt os

How would like to contact us?