Tømrer i Aulum

Musato Konstruktør & Totalentreprise

Din lokale tømrer i Aulum

Har du en større eller mindre tømreropgave, du ønsker udført af en erfaren og kvalitetsbevidst tømrer og konstruktør? Da står din lokale tømrer i Aulum, Musato Konstruktør & Totalentreprise, klar til at hjælpe dig.

Vi påtager os alle former for opgaver, fra de helt små til de helt store fx som totalentreprise. Vi går til alle opgaver med grundighed og stor professionalisme og har kvalitet og håndværksmæssig stolthed som kerneværdier i vores arbejde.

Vores kunder er private boligejere, sommerhusejere og virksomheder i og omkring Aulum, Viborg og Holstebro – og vi hjælper også gerne dig.

Kvalitet og rådgivning

Som din tømrer i Aulum lægger vi vægt på at levere sublim kvalitet og fyldestgørende rådgivning, så vi sammen får fundet den bedst mulige løsning til dit bygge- eller renoveringsprojekt. Vores dygtige medarbejdere tæller både tømrere og en bygningskonstruktør, så du er sikret den rette rådgivning uanset projekt og størrelse.

Vi kan fx hjælpe dig med:

  • Ombygning, tilbygning eller nybyggeri
  • Lægning af nyt tag
  • Etablering af træterrasse
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Øvrige tømreropgaver

Stor erfaring med totalentreprise

Skal der laves en ny teenageafdeling? Trænger huset eller sommerhuset til et ekstra badeværelse eller måske en dejlig udestue, så der kommer masser af lys og luft ind? Eller skal der laves en tilbygning til hjemmekontoret?

Hos Musato Konstruktør & Totalentreprise har vi mange års erfaring med totalentrepriser, og når du lader os have det overordnede ansvar for dit projekt, sørger vi for, at såvel tidsfrister som budgetter bliver overholdt. Vi sørger for kontakt med de øvrige håndværkere, holder byggemøder og sikrer, at kvaliteten er i orden.

Få et tilbud fra din tømrer i Aulum

Uanset, hvilket projekt du skal have hjælp til, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os for et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Kontakt os

How would like to contact us?