Tømrer i Struer

Musato Konstruktør & Totalentreprise

En tømrer i Struer, som du kan stole på

Vi er et tømrerfirma i Struer og omegn, som varetager en bred vifte af opgaver. Vores team består af både tømrere og byggekonstruktører, hvilket betyder, at vi kan hjælpe dig med rigtig mange forskellige byggeopgaver.

Vi kan for eksempel hjælpe med små opgave såsom udskiftning af vinduer, eller vi kan hjælpe med større opgaver såsom at bygge en tilbygning. Hvis du allerede har et byggeprojekt i tankerne, så kontakt os for en indledende snak. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at realisere dit næste byggeprojekt.

Sådan arbejder vi

Som tømrer i Struer og omegn går vi meget op i at levere projekter i høj kvalitet. Det betyder, at både du og vores tømrer i Struer skal være helt tilfredse med projektet, før vi ser det som afsluttet. 

God service er vigtigt for os, og vi ved, hvor langt man kommer med god og grundig kommunikation. Derfor starter alle nye byggeprojekter med en indledende snak. Her forventningsafstemmer vi, så der ikke kommer nogle misforståelser eller skuffelser senere hen. Den indledende samtale giver os en god idé, om hvad det er, du gerne vil have, og hvor lang tid det vil tage. På baggrund af det, kan vi så sætte en pris og komme med et uforpligtende tilbud.

Byggeprojekter vi f.eks. kan hjælpe med

Det er få byggeprojekter, som vi ikke kan hjælpe med. Det betyder, at du altid kan kontakte os med din næste byggeidé. Så vil vi nemlig gøre vores for, at netop din ide kan blive til en realitet. 

Vi hjælper blandt andet med udskiftning af vinduer, så du kan få nye og pæne vinduer til sommer. I forbindelse med de varmere måneder, kan vi også bygge en træterrasse. Det bliver mere og mere populært.

De lidt større opgaver, som vi kan hjælpe med, er for eksempel nyt tag eller en tilbygning. Det er dog ofte kun fantasien, som sætter grænser – så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Kontakt os

How would like to contact us?